INTREBARI FRECVENTE

Cât de des şi cât de mult pot alimenta ECO DIGEST

În general, se recomandă să încercaţi să alimentaţi ECO DIGEST la fiecare 2-3 ore. Cu cât mai des se produce alimentarea, cu atât este mai mare randamentul digestiei într-o perioadă de 24 de ore.

Trebuie să completez microorganismele?

Da, acestea sunt introduse cand aparatul da semnal

Trebuie să înlocuiesc Biochip-urile?

 În general, Biochip-urile au durata de viaţă între 9 şi 12 luni, după care sunt înlocuite de furnizorul de servicii.

Rămân reziduuri?

 Zero reziduuri. Microorganismele vor continua digestia deşeurilor organice până când acestea capătă forma unui „ape uzate gri”, care trece apoi prin filtru în partea de jos a ECO DIGEST

Cum se elimină deşeurile organice?

 Tehnologia noastră utilizează digestia aerobă prin Microorganisme Naturale dezvoltate într-un reactor cu pat mobil cu biofilm. Procesul poate transforma substanţele organice solide în ape uzate, în medie, în 24 de ore.

Ce se întâmplă cu efluenţii când părăsesc ECO DIGEST?

 Efluenţii sunt descărcaţi dinaparat  în sistemul intern de canalizare şi sunt tratate într-o staţie de tratare a apelor uzate.

Cât durează procesul de instalare?

 A: Instalarea se poate finaliza într-o zi.

Trebuie să opresc vreodată ECO DIGEST ?

 Nu, ECO DIGEST nu trebuie oprită niciodată

Cum sunt eliminate deșeurile organice?

În ECO DIGEST, deșeurile organice sunt degradate utilizând digestia aerobă, proces prin care microorganismele utilizează oxigenul pentru transformarea materiei organice în apă și dioxid de carbon.

Cum functioneaza Procesul ?

Tehnologia noastră se bazează pe digestia aerobă, utilizând microorganisme cu dezvoltare naturală, într-un reactor cu biofilm și pat mobil. Prin echilibrarea mediului din interiorul reactorului, procesul poate transforma materiile organice solide în apă reziduală, în medie în 24 de ore.

Microorganismele afectează siguranța mediului nostru de lucru?

Microorganismele utilizate în ECO DIGEST sunt o varietate specială, care este prezentă în mod natural în mediu. La fel ca în cazul oricăror deșeuri, este nevoie de măsuri normale de precauție la manipularea deșeurilor alimentare sau efluenților ECO DIGEST, însă nu există un pericol pentru aer, apă, ori pentru angajații care lucrează cu sistemul ECO DIGEST.

Ce se întâmplă cu efluenții când ies din instalație?

În momentul în care efluentul este descărcat din instalație, acesta este evacuat direct în sistemul intern de drenaj, de unde curge în sistemul public de canalizare. De acolo, va fi tratat în stația de tartare a apelor uzate și apoi descărcat în râuri, lacuri și alte surse, ca apă curată.